Caută
Close this search box.

Vaslui: Poliţia şi Ambulanţa, acuzate că au ajuns târziu la un accident în care un copil de 4 ani a fost lovit mortal

Poliţia şi Ambulanţa Vaslui sunt acuzate că au ajuns după 30 de minute la un accident în care un copil de 4 ani a fost lovit mortal. Intervenţia poliţiştilor este anchetată de conducerea IPJ Vaslui. Ambulanţa spune că echipa locală era la un alt caz şi a trimis maşină din Bârlad.

În urma accidentului produs la Murgeni, în judeţul Vaslui, un copil de patru ani a fost lovit mortal o maşină condusă de un şofer de 35 de ani.

Oamenii acuză că atât Poliţia, cât şi Ambulanţa au ajuns târziu la accident. La nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vaslui a fost deschisă o anchetă internă.

„Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui a dispus efectuarea de verificări cu privire la intervenţia poliţiştilor în cazul acestui accident rutier, la finalizarea acestora urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun”, se arată într-un comunicat transmis de către IPJ Vaslui.

La rândul lor, reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vaslui se scuză şi spun că la solicitare a fost trimisă o autospecială de la Bârlad, care, într-adevăr, a ajuns în 30 de minute.

„La Murgeni avem un echipaj cu asistent, care era plecat la un alt accident rutier. Am trimis echipajul cu medic de la Bârlad şi într-adevăr a ajuns în jumătate de oră, că atât se face. A fost găsit un copil lovit de maşină, în stop cardiac, cu traumatism cranian şi toracic, s-au făcut manevre de resuscitare, însă s-a declarat decesul”, a explicat Daniel Ungureanu, purtător de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vaslui.

Poliţiştii au stabilit că accidentul de la Murgeni s-a produs după ce copilul în vârstă de 4 ani ar fi ieşit brusc din spatele unei maşini parcate şi a apărut în faţa celei care l-a lovit. Pe numele şoferului a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri