Gabriela Firea a declarat, după ce un autobuz STB a căzut în Dâmboviţa în urma unui accident, că nu poate da vina pe nimeni.

Firea este convinsă că nici unul dintre şoferi nu şi-a dorit un astfel de incident, adăugând că este important că nu au fost victime.

„În acest moment, având în vedere că autobuzul este greu şi nu e nevoie de o maşină oarecare, a trebuit să facem rost de o macara mai mare, pentru că nu exista în dotare.

FOTO: Mediafax

Am închiriat prin compania municipală macara de mare tonaj, pentru a putea ridica autobuzul STB”, a declarat Gabriela Firea, la Mamaia, potrivit Mediafax.

Primarul Capitalei a mai precizat că pagubele sunt semnificative, însă este mai important că nu au fost victime în urma accidentului.

„Remarcăm cu toţii, dar ştim asta, că în Bucureşti se circulă aşa cum se circulă. Nu pot să dau vina pe nimeni. Sunt convinsă că nici şoferul autoturismului personal nu a dorit să se întâmple aşa ceva.

Sigur, fiind duminică nu era trafic şi a apăsat pedala de acceleraţie mai tare. L-am văzut şi la televizor, era destul de speriat. Îmi pare rău si prin ce trecem noi ca autoritate, şi pentru această familie”, a mai spus Gabriela Firea.

Reprezentanţii Societăţii de Transport Bucureşti (STB) anunţă că, în urma accidentului de sâmbătă, în care un autobuz a căzut în Dâmboviţa, directorul instituţiei a constituit o comisie care să cerceteze cauzele tehnice ale producerii incidentului.

Un autobuz al Societăţii de Transport Bucureşti (STB)a căzut în Dâmboviţa, în zona Podului Eroilor din Capitală, în urma unei coliziuni cu un autoturism.

În urma impactului, în autobuz nu au fost victime, iar în autoturism o femeie a fost rănită uşor şi a fost transportată la Spitalul Universitar, anunţă STB.

271 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here