Caută
Close this search box.

VIDEO Declarațiiile procurorului Ovidiu Popescu din Caracal: Mi s-a spus că la Poliție nu mai e nimeni

Gheorghe Dincă

Ovidiu Popescu, procurorul de la Parchetul Judecătoriei Caracal, cel care a instrumentat dispariţia Alexandrei Măceşanu, a făcut o serie de declarații revoltătoare despre cum a decurs operațiunea din dosarul pe care l-a instrumentat, înainte de a fi suspendat de CSM.

Astfel, procurorul a spus că el știa că monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă, a ucis-o și a aras-o pe Alexandra înainte ca acesta să își recunoască ambele crime. Apoi, conform declarațiilor obținute de România TV, Ovidiu Popescu precizează că în noaptea de joi spre vineri, când a refuzat să permită intrarea poliției în casa criminalului, la secția de poliție nu mai era niciun agent, deși, conform raportului de la MAI, o vecină a lui Dincă a sunat în acea noapte la 112 și a spus că în fața casei sunt mai multe mașini, iar operatorul de la serviciul unic de urgență i-a declarat că sunt polițiști.

https://www.youtube.com/watch?v=lV6YomsnRIk

La ora 2:00, când am aflat potențialul autor, victima nu mai era în viață. Cel mai probabil, după ce autorul a aflat că aceasta a sunat la 112, a turbat, a strâns-o de gât și a ars-o într-un butoi din curte.

Din momentul identificării proprietarului mașinii, au fost trimise echipe în zonă, pentru verificări, și nu a fost identificată nicio activitate, cu atât mai puțin suspectă.

Am solicitat mandate de percheziție a adresa bănuitului și la acte două adrese cu care acesta avea legături, în jurul orei 02:20. Anunțasem din timp, ora 23:00, judecătorul de serviciu că s-ar putea să-l solicit în acea noapte.

La ora 03:05, am luat mandatele de la judecătorie și i le-am dat ofițerului de serviciu de la poliție, în jurul ore 03:15. Acesta mi-a spus că la poliție nu mai e nimeni din echipă”, a spus Ovidiu Popescu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri