Caută
Close this search box.

VIDEO. Simona Halep, primul meci la US Open

FOSTUL – ȘI VIITORUL – LIDER MONDIAL, Simona Halep, este prezentă la ultimul turneu de Grand Slam al anului 2019, care va începe pe 26 august la Flushing Meadows: US Open 2019. Românca ocupă locul 4 în ierarhia mondială, în urma niponei Naomi Osaka, a australiencei Ashleigh Barty şi a cehoaicei Karolina Pliskova. Simona a participat în această vară, până la startul US Open, doar la două turnee, ambele Premier, la Toronto şi Cincinnati.

în 2018 Simona Halep a jucat două finale de Grand Slam

Simona Halep este considerată de specialiști drept a doua favorită la câștigarea trofeului, dar până acum românca nu a reușit să joace două finale de Grand Slam decât în 2018.  În 2014 a jucat prima ei finală de Grand Slam la Roland Garros, pierdută cu 2-1 în fața Mariei Șarapova, în 2017 a pierdut a doua finală la Roland Garros, 1-2 cu Jelena Ostapenko.

În ianuarie 2018 un nou eșed dramatic, tot cu 2-1 în finala Australian Open la daneza Caroline Wozniacki, apoi, în sfârșit primul succes la Roland Garros, 2-1 cu Sloane Stephens. În sfârșit, anul acesta cel mai mare triumf, un 2-0 fără drept de apel în fața Serenei Williams.

”Viața e frumoasă după Wimbledon, dar așa a fost în ultimii ani. A fost un succes mare! Nu vreau să vorbesc despre șansele mele la US Open. Consider că am șansa mea și vom vedea. Îmi doresc să reușesc același joc ca la Wimbledon”, a spus Simona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri