Caută
Close this search box.

VIDEO Șocant! Doi polițiști privesc, pasiv, o fată plină de sânge. Adolescentul care a agresat-o, identificat

Update Anchetatorii l-au depistat pe un adolescent de 15 ani, bănuit că ar fi implicat în cazul minorei de 14 ani care a fost găsită plină de sânge pe o stradă din Galaţi şi a fost ajutată de doi poliţişti doar după intervenţia trecătorilor, a anunţat, luni, Compartimentul de Relaţii Publice al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

Potrivit sursei citate, adolescentul, bănuit de săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor, a fost condus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi, pentru audieri.

Imagini șocante la Galați, unde doi polițiști privec, pasiv, din mașină o fată plină de sânge, care avea nevoie de ajutor.

Conform unei imagini filmate în weekend şi postate pe Facebook, agenţii stau în maşină de Poliţie, deşi în faţa lor se afla un copil plin de sânge şi în stare de şoc.

În imaginile filmate de un cetăţean apar fata plină de sânge, maşina de Poliţie, mai mulţi cetăţeni şi doi angajaţi ai unei firme de securitate. Oamenii de pe trotuar solicită ajutorul poliţiştilor care refuză să coboare din maşină, în ciuda insistenţelor, transmite Mediafax.

n cele din urmă fata a fost transportată la Spitalul de Copii din Galaţi, iar persoana care a realizat filmarea a anunţat pe Facebook că a vizitat-o şi confirmă faptul că victima a fost violată. Persoana se declară revoltată de pasivitatea poliţiştilor şi cere măsuri dure împotriva celor doi agenţi care au refuzat să ajute victima unui viol.

„Fata este internată în spital, a fost operată aseară. Astăzi, împreună cu soţul meu (unul dintre agenţii wbc) am fost la spital şi am vizitat-o. B, provine dintr-o familie defavorizată, părinţii ei neputând fi lângă ea în aceste momente. B. a fost violată. Mâine ne vom duce din nou la spital şi de asemenea la centrul de copii în îngrijirea cărora se afla ca să aflăm dacă organele s-au sesizat, dacă nu personal ne vom duce la secţia de poliţie! Nu putem lăsa lucrurile aşa, se putea întâmpla oricărui copil!!! Nepăsarea şi delăsarea din partea celor care ar trebui să ne protejeze viitorul ţării ar trebui pedepsită, dar mai ales cel care a adus această copilă în această stare. Dacă sunt martorii ai acestui incident, vă rog, haideţi să ne unim să o ajutăm, să i se facă dreptate B.!!!”, a scris Doro Yola pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri