Update Cel puţin 55 de pasageri, inclusiv 17 copii, au fost răniţi şi au solicitat îmgrijiri medicale după ce avionul în care se aflau a aterizat de urgenţă pe un câmp din apropiere de Moscova, a declarat pentru agenţia TASS o sursă din cadrul Centrului regional pentru Dezastre.

Cel puţin 23 de persoane au fost rănite după ce un avion de pasageri a efectuat miercuri o aterizare forţată pe un câmp lângă un aeroport din Moscova, în urma defectării motoarelor aeronavei ca umare a lovirii unui stol de păsări, au declarat surse din cadrul autorităţilor ruse, citate de TASS.

„În total au fost răniţi 23 de oameni, inclusiv nouă copii”, a declarat o sursă din cadrul serviciilor de urgenţă, citată de Mediafax.

Un oficial din cadrul Agenţiei ruse de Transport Aerian a transmis că patru pasageri au fost spitalizaţi.

„La scurt timp după decolare, avionul a lovit un stol de pescăruşi, unele păsări fiind aspirate de motoare (…) Aterizarea de urgenţă a avut loc într-un lan de porumb aflat la mai puţin de un kilometru de pista aeroportului”, a precizat oficialul.

Aeronava de tip Airbus A321, a companiei Ural Airlines, la bordul căreia se aflau 234 de persoane, inclusiv şapte membri ai echipajului, a decolat de la aeroportul Jukovski din regiunea Moscovei şi se îndrepta spre Simferopol în Crimeea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 1 =