Caută
Close this search box.

Viorica Dăncilă a apărut la iarmarocul de la Bogaţi cu broşă Chanel

Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă și-a continuat turneul electoral în comuna Bogați, din județul Argeș, unde premierul a făcut o baie de mulțime purtând o rochie scumpă, de firmă, și o broșă Chanel.

Dăncilă a ajuns în comuna argeșeană direct din Brașov, călătorind cu elicopterul pentru a putea ajunge la bâlciul organizat de Ziua Comunei Bogați.

Dăncilă a mâncat pâine cu sare, flancată de miniștrii Mihai Fifor și Eugen Teodorovici, și și-a făcut selfie-uri cu copiii și sătenii care au venit să o vadă. Seara, după petrecere, premierul a scris un mesaj pe Facebook, spunând că ”alături de fiecare român” nu e sloganul său electoral, ci ”crezul” ei:

„Suntem în slujba celor care își pun încrederea în noi și ne aleg să îi sprijinim, să îi reprezentăm și să le facem bine. Noi guvernăm pentru români și în mijlocul lor ne întoarcem întotdeauna pentru a lua pulsul comunităților, pentru a le asculta problemele și nevoile. “Alături de fiecare român” nu e sloganul, ci crezul meu. Astăzi, la Brașov și Argeș, m-au primit cu atâta căldură oameni extraordinari. Ei sunt aceia care îmi dau de fiecare dată putere, încredere și energie să merg până la capăt în această luptă pentru o Românie stabilă, prosperă și demnă pe care și-o doresc și pe care o merită”, a scris premierul, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri