Premierul Viorica Dăncilă, preşedintele PSD, a declarat, miercuri, la Fălticeni că social-democraţii nu doresc ca ALDE să iasă de la guvernare, pentru că România are nevoie de stabilitate.

”Noi nu ne dorim să iasă ALDE de la guvernare. N-am dorit niciodată acest lucru, dar opţiunea este a dumnealor (…) România are nevoie de stabilitate şi cred că atât PSD, cât şi ALDE trebuie să realizeze acest lucru”, a spus premierul Dăncilă.

Totodată, liderul social-democraţilor a arătat că este normal ca această coaliţie care a făcut promisiuni cetăţenilor să ducă la capăt implementarea acestora împreună, transmite Agerpres.

”Am venit împreună cu promisiuni, cu un program de guvernare în faţa cetăţenilor şi împreună trebuie să ducem la capăt implementarea acestor măsuri. Cred că avem această datorie faţă de români ca să ne ţinem de cuvânt şi să facem ceea ce am promis, pentru că aceste promisiuni nu au fost numai ale PSD sau numai ale ALDE, au fost ale coaliţiei. Am venit împreună cu aceste măsuri în faţa românilor”, a mai spus premierul Viorica Dăncilă.

Citește și: Ne-a ajuns, ticăloşilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 1 =