Caută
Close this search box.

Marea finală US Open. Bianca Andreescu a câștigat primul set cu Serena Williams

UPDATE. Bianca Andreesecu a câștigat primul set cu 6-3 și JOACĂ FENOMENAL.

Bianca Andreescu joacă chiar în aceste momente, de la ora 23:00, ora României, împotriva Serenei Williams în marea finală de la US Open 2019.

Bianca Andreescu a început tenisul la 7 ani, în Pitești, apoi a ajuns în Canada, unde s-a stabilit împreună cu părinții săi.

Ce au declarat cele două combatante la intrarea în arenă

‘Privesc partida ca și cum ar fi una normală. Sper să fac cel mai bun tenis al meu. Cred că mă va ajuta mult încrederea pe care o am. Sigur Serena va juca la nivel înalt. Sper să pot face și eu asta!’ a spus Bianca Andreescu, la intrarea în arenă.

‘Este incredibil faptul că ma aflu aici. Nu m-am așteptat ca după 20 de ani de la prima finală să evoluez din nou în ultimul act. Totul este deja un bonus. Sunt foarte entuziasmată! ‘ a declarat Serena Wiliams, într-un mini interviu la intrarea în arenă.

Dacă se va impune în finala de la Flushing Meadows, Bianca Andreescu o va depăși în clasamentul WTA pe Simona Halep, care ar urma să coboare de pe locul 4 pe 6, dar și o eventuală înfrângere va fi suficientă pentru a accede pentru prima dată în Top 10 a jucătoarei canadience de origine română.

Chiar în momentul în care scriem, Bianca este în avantaj în setul 1 cu 4-2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri