Caută
Close this search box.

Accident grav provocat de un călugăr

Accident rutier grav produs în cursul zilei de miercuri, în localitatea Valea Călugărească, pe Drumul Național 1B. Autorul, un călugăr din Maramureș în vârstă de 43 de ani, nu a păstrat distanța regulamentară față de autoturismul din fața sa și a intrat în coliziune cu acesta. Din fericire, în urma impactului, niciuna dintre persoanele implicate nu a fost rănită, anunță autoritățile.

Călugărul s-a urcat la volan în stare avansată de ebrietate

Potrivit informațiilor transmise de Inspectoratul Județean de Urgență Prahova, bărbatul conducea sub influența băuturilor alcoolice, oamenii legii depistându-i o alcoolemie de 1,77 alcool pur în aerul expirat. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru conducere în stare de ebrietate. Incidentul a fost semnalat prin apel la serviciul de urgență 112.

Întrucât nu s-a soldat cu rănirea niciuneia dintre persoanele implicate, evenimentul rutier putea fi încadrat la tamponare, rezolvându-se prin înțelegerea amiabilă. Pe lângă echipajul ambulanței, au sosit, însă și polițiștii, care au decis să-l testeze pe autorul accidentului cu aparatul etilotest. Astfel, s-a constatat că bărbatul, călugăr în vârstă de 43 de ani, consumase băuturi alcoolice.

Călugăr mort într-un alt accident produs recent. A intrat cu mașina în copac

Nu este singurul eveniment rutier de acest gen. Un alt accident produs în urmă cu câteva luni în localitatea Ciocârlia, jduețul Constanța, s-a soldat cu moartea unui călugăr de 45 de ani, după ce acesta a pierdut controlul volanului autoturismului său, izbindu-se puternic de un copac.

La data de 27.01.2019, în jurul orei 00,00, un bărbat de 45 ani a condus un autoturism pe DN 3 prin localitatea Ciocârlia, dinspre Cobadin către Constanţa şi ajungând la 20 de metri de ieşirea din localitate, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum a pierdut controlul asupra directiei de mers, a părăsit carosabilul către stânga şi a intrat în coliziune cu un copac după care s-a răsturna în afara părţii carosabile”, a transmis IPJ Constanța.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri