Un accident rutier s-a produs, miercuri dimineața, pe Transfăgărășan. Un singur autoturism a fost implicat. Două persoane au fost transportate la spital, scrie realitateadearges.net

Bunicii și-au luat nepotul la plimbare pe Transfăgărășan, însă pe drum au întâmpinat o problemă la mașină. Toți cei trei ocupanți ai autoturismului au fost răniți, din cauza unei defecțiuni tehnice la autovehicul. I-a sărit airbagul și a făcut accident. Pentru acordarea primului ajutor a intervenit echipajul SMURD de la Cota 2000.

Un bărbat de 65 de ani, din judetul Gorj, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7C, din direcția Curtea de Argeș către Sibiu, a pierdut controlul volanului, a ieșit în afara părții carosabile și s-a izbit de un parapet din beton. Din primele informații, bărbatul ar fi pierdut controlul volanului din cauza unei defecțiuni tehnice. I-au sărit airbagurile.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a unei femei de 60 de ani, din Gorj, și a unui minor de 4 ani, tot din Gorj. Băiatul s-a ales cu escoriații minore la nivelul feței, iar femeia cu dureri toracice. Bunica și nepotul au fost transportați la Spitalulul Municipal Curtea de Argeș.

151 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here