Caută
Close this search box.

Accident teribil! A scăpat controlul unui Porsche și a omorât patru oameni pe trotuar

A fost panică uriașă după ce patru persoane au fost ucise de o mașină sport, un adevărat bolid în plină accelerație, mai precis un Porsche de ultimă generație, care circula în mare viteză vineri noaptea pe străzile din zona centrală, extrem de populate la ora aceea. Printre cele patru persoane care au murit se numără și un copil în vârstă de 3 sau 4 ani, anunță autoritățile germane pe twitter. Un purtător de cuvânt al poliției din Berlin a declarat că urmează să se stabilească dacă a fost vorba despre un act intenționat sau doar de un accident de trafic în capitala Germaniei.

Un șofer a intrat cu Porsche-ul în oamenii de pe trotuar

Cu toate aceste, din primele informații se pare că autoritățile merg pe varianta unui accident auto. Șoferul, care a fost grav rănit, a fost dus de urgență la spital. Deocamdată nu se știe câți oameni se aflau în mașina care a scăpat de sub control și a intrat în trotuar. Poliţia crede că este posibil ca pasagerii să fi fost aruncaţi din vehicul sport, în momentul în care autoturismul a pătruns în spaţiul dintre două clădiri, arată Agerpres.

Locul accidentului a fost imediat delimitat de către oamenii legii şi numeroşi pompieri, poliţişti şi ambulanţieri au fost trimişi în zonă. Martorii au fost intervievaţi pentru a afla circumstanţele în care s-a produs accidentul.

Accidentul din Berlin, asemănător cu atentatul de Crăciun din 2016

Accidentul care s-a produs vineri noaptea în Berlin a sădit panică printre localnici întrucât a semănat cu ceea ce s-a întâmplat în capitala Germaniei în urmă cu mai bine de doi ani. Astfel, în seara zilei de 19 decembrie 2016, un camion Scania negru a intrat în mulțimea adunată la târgul de Crăciun din cartierul Charlottenburg. Cel puțin 12 persoane au murit atunci și peste 40 au fost rănite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri