Caută
Close this search box.

Actor foarte cunoscut, din Beverly Hills 90210, American Pie și Jurassic Park, mort la 49 de ani

Brian Turk a pierdut lupta cu boala de care suferea. Actorul a fost diagnosticat în urmă cu un an cu cancer în fază terminală. Brian Turk era cunoscut pentru rolurI importante din filme și seriale precum Carnival, American Pie 2 sau ER.

Actorul Brian Turk a pierdut lupta cu cancerul

Brian Turk a murit vineri, 13 septembrie, la vârsta de doar 49 de ani. Actorul care a jucat în mai multe filme și seriale cunoscute a fost diagnosticat în urmă cu un an cu cancer în fază terminală. Din păcate, Brian Turk a pierdut lupta cu boala și a lăsAT în urma sa o soție îndurerară și un fiu de numai opt ani.

Actorul era cunoscut pentru rolurile din filme precum „American Pie 2”, „The Lost World: Jurassic Park”, „Crocodile Dundee in Los Angeles”  sau „A.I. Artificial Intelligence”. De asemenea, Brian Turk a mai jucat roluri importante și în serialele „Beverly Hills 90210”, „Carnivale”, „ER”, „Boy Meets World”, „Criminal Minds” sau „NCIS”.

Un alt actor celebru din „Beverly Hills 90210” a murit anul acesta

Brian Turk și Luke Perry au fost colegi de platou la filmările serialului „Beverly Hills 90210”. Actorul Luke Perry a murit în luna martie a acestui an din cauza unui accident vascular cerebral ischemic. Certificatul de deces obținut de publicația americană US Weekly arată că un cheag a blocat circulația sângelui într-o anumită regiune a creierului. Accidentele vasculare sunt destul de întâlnite la persoanele mai în vârstă. Actorul avea 52 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri