Brian Turk a pierdut lupta cu boala de care suferea. Actorul a fost diagnosticat în urmă cu un an cu cancer în fază terminală. Brian Turk era cunoscut pentru rolurI importante din filme și seriale precum Carnival, American Pie 2 sau ER.

Actorul Brian Turk a pierdut lupta cu cancerul

Brian Turk a murit vineri, 13 septembrie, la vârsta de doar 49 de ani. Actorul care a jucat în mai multe filme și seriale cunoscute a fost diagnosticat în urmă cu un an cu cancer în fază terminală. Din păcate, Brian Turk a pierdut lupta cu boala și a lăsAT în urma sa o soție îndurerară și un fiu de numai opt ani.

Actorul era cunoscut pentru rolurile din filme precum „American Pie 2”, „The Lost World: Jurassic Park”, „Crocodile Dundee in Los Angeles”  sau „A.I. Artificial Intelligence”. De asemenea, Brian Turk a mai jucat roluri importante și în serialele „Beverly Hills 90210”, „Carnivale”, „ER”, „Boy Meets World”, „Criminal Minds” sau „NCIS”.

Un alt actor celebru din „Beverly Hills 90210” a murit anul acesta

Brian Turk și Luke Perry au fost colegi de platou la filmările serialului „Beverly Hills 90210”. Actorul Luke Perry a murit în luna martie a acestui an din cauza unui accident vascular cerebral ischemic. Certificatul de deces obținut de publicația americană US Weekly arată că un cheag a blocat circulația sângelui într-o anumită regiune a creierului. Accidentele vasculare sunt destul de întâlnite la persoanele mai în vârstă. Actorul avea 52 de ani.

463 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here