Marele actor Victor Rebengiuc intervine în scandalul Ion Caramitru – Mihai Călin.

Potrivit Digi24, Victor Rebenciug îl pune la punct pe Mihai Călin și afirmă că acesta și-a atins limita și caută vinovați.

Caramitru s-a dus și s-a zbătut și a convins toată lumea de care depindea acordarea banilor, să dea bani în continuare pentru ca lucrările să continue și șantierul să se termine într-un timp rezonabil. A făcut din acest teatru… sunt 7 săli de teatru în care se joacă seară de seară!

”Călin, în primul rând, era un băiat cuminte, n-am crezut niciodată… Eu cred că a atins o anumită limită, cred că nu poate să treacă peste limita asta, profesional vorbesc, și își caută vinovați. Nu e nimeni vinovat. El a avut roluri importante, el ar fi trebuit să își capete notorietatea jucând aceste roluri.  Dar el da vina pe Caramitru. Ce i-a făcut Caramitru?! De unde îi vine ideea asta cu schimbarea directorului? Dacă un director face treabă bună, de ce să îl dai la o parte?!

Caramitru nu face distribuții decât în piesele pe care le pune el. Caramitru pune piese în scenă demult. Sunt piese puse în scenă de Caramitru la Bulandra. Este regizor, face regie! Poate mai bine, poate mai prost decât alții, dar face regie! Ei mai spuneau că sunt piese care nu se mai joacă. Nu se mai joacă pentru că nu vine publicul la ele”, a spus Victor Rebengiuc.

Mihai Călin nu a dorit să comenteze aceste declarații „din respect pentru întreaga activitate a lui Victor Rebengiuc”.

Recent, într-o scrisoare deschisă, Mihai Călin l-a acuzat pe Ion Caramitru de faptul că abuzează de funcția de director pentru a impune piesele regizate de el.

675 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here