Caută
Close this search box.

Acuzaţii EXPLOZIVE la adresa procurorului maratonist. Ce a făcut cu un avocat împușcat

Un nou caz de clasare efectuat de Cătălin Zăvoianu, „celebrul” deja procuror maratonist, care a fugit cu un aplomb de atlet olimpic din fața jurnaliștilor. E vorba de prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, locul unde copiii și fetele dispar definitiv, dar nimeni nu știe nimic și nici nu se mai află, vreodată, ceva concret. Dimpotrivă.

Avocatul Veronel Rădulescu a povestit în direct, la o televiziune centrală, cum a fost împușcat la vânătoare, iar cazul a fost clasat pe motiv că „fapta nu există”. Soluţia a fost aprobată de procurorul Zăvoianu, cel care zilele trecute, cum spuneam, a sprintat fulminant, mai ceva decât Carl Lewis, din fața presei, după ce fusese audiat la Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie.

„A fost o vânătoare organizată, s-a produs acel incident. Când am primit ordonanța de clasare am fost mai șocat decât când am fost împușcat. Are două rânduri. Procurorul Zăvoianu a soluționat contestația mea. Domnul Ciobanu a fost procurorul de caz. Toți procurorii funcționează la fel. Avea două rânduri. Dispune clasarea pentru că fapta nu există. Nu cred că a făcut cercertare. A cerut unor polițiști să facă în mod sumar o cercetare. Sunt într-un soi de legătură Era în decembrie acum doi ani, un participant la vânătoare la 3 metri, nesocotind distanța, deplansându-ne la două vânători, fără să aibă pușca descărcată, de la distanță de 3 metri a tras în mine. Probabil dacă ar fi nimerit mai bine, dacă era mai rău, ar fi dat o soluție de clasare ca în celelalte 40 de dosare de omor. Este ceva de neimaginat. Cred că acolo răul trebuie tăiat din rădăcină. S-a deschis un dosar, n-a ținut cont de nimic”, a povestit avocatul Veronel Rădulescu. Foto Direct 24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri