Caută
Close this search box.

Alertă în Capitală! Două femei au fost bătute pe stradă, iar polițiștii cer ajutorul populației pentru prinderea agresorului

Alertă în Capitală! Două femei au fost bătute pe stradă, iar polițiștii cer ajutorul populației pentru prinderea agresorului. 

Atacatorul a avut în ambele cazuri același mod de operare. Una dintre victime a avut noroc, a fost salvată de un martor care a și sunat la 112. Cealaltă femeie a fost găsită inconștientă într-un centru comercial din zonă.

Atacurile s-a petrecut în sectorul 6, în Drumul Taberei, la o distanță de nici un kilometru unul de altul. În cazul primei agresiuni, camerele de supraveghere au surprins momentul în care martorul, după ce o salvează pe femeie, sună la 112. Furios, individul se năpustește și asupra lui.

Polițiștii au ajuns la fața locului, dar bărbatul fugise deja. La scurt timp, un alt apel la 112 anunța că o altă femeie, de 42 de ani, a fost găsită inconștientă într-un complex comercial. Avea semne vizibile de agresiune pe corp și a fost dusă la spital.

Au fost audiate mai multe persoane, iar polițiștii cer ajutorul populației să-l recunoască pe agresor din imagini.

Anchetatorii iau în considerare varianta ca în ambele cazuri să fie același agresor. „Nu excludem ca în ambele cazuri să fie vorba de aceeași persoană, având în vedere că ambele victime au fost femei, ambele au fost atacate în aceeași seară, niciuna nu a fost deposedată de bunuri”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri