Caută
Close this search box.

Alexandru Cumpănaşu crede că toată lumea îl înşală

alexandru cumpănaşu

Alexandru Cumpănaşu a anuntat ca va sesiza Parchetul General pentru a verifica semnaturile depuse de Klaus Iohannis, Dan Barna si ceilalti candidati la prezidentiale, sustinand ca si in cazul acestora BEC a constatat elemente de similitudine evidente, insa institutia comite o ticalosie.

„In momentul in care vrei sa fii corect, ma refer la BEC, tratezi egal pe toata lumea. De exemplu, domnul Klaus Iohannis, ca si in cazul meu, are similitudini privind semnaturi cu privire la 5000 luate prin sondaj din 10% verificate din 2.000.000.

Daca ne raportam la un total ajungem la vreo 40.000. Doamna Dancila, domnul Barna, domnul Hunor, domnul Paleologu, doamna Bruynseels, toti au. Ce face BEC, comite o ticalosie. Eu ma voi adresa Parchetului cu aceeasi sesizare pe care a facut-o BEC-ul. Nu exista o diferenta intre a sesiza BEC sau tu, poate oricine.

Ma voi adresa Parchetului sa verifice si in cazul domnului Iohannis, pe baza deciziei BEC, numarul de semnaturi care au semne de similitudine, asta este afirmatia BEC si in cazul lui Iohannis si in cazul lui Cumpanasu”, a spus Alexandru Cumpanasu.

Candidatul independent la alegerile prezidentiale sustine ca ceea ce a constatat BEC e o suspiciune, nu o certitudine, iar institutia comite o ticalosie sesizand Parchetul doar pentru anumiti candidati, cand toti au semnaturi care prezinta elemente de similitudine.

„Sunt niste suspiciuni despre toti candidatii. Ce face BEC e o ticalosie. Ticalosia asta se vor intoarce impotriva lor. Trebuie si in cazul lui iohannis, Barna si altii sa faca aceeasi sesizare. daca nu face BEC o sa o fac eu”, a adaugat Cumpanasu.

Reactia lui vine in contextul in care BEC a sesizat Parchetul General in privinta mai multor candidati la alegerile prezidentiale, in contextul in care in urma verificarilor institutia a constatat elemente de similitudine in semnaturile depuse de catre acestia. Printre candidati se numara Alexandru Cumpanasu si Viorel Catarama.

Biroul Electoral Central i-a validat candidatura lui Alexandru Cumpanasu la alegerile prezidentiale din 2019.

BEC a sesizat Parchetul General in privinta mai multor candidati la alegerile prezidentiale, in contextul in care in urma verificarilor institutia a constatat elemente de similitudine in semnaturile depuse de catre acestia. Printre candidati se numara Alexandru Cumpanasu si Viorel Catarama.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri