Caută
Close this search box.

Alexandru Cumpănaşu, suspendat de Colegiul Naţional de Apărare

Cumpănaşu

Alexandru Cumpănașu precizează că a colaborat cu SNSPA conform legii și transparent și avertizează instituția să „nu se joace cu imaginea unui candidat” la Cotroceni. Unchiul Alexandrei spune că va depune plângeri pe numele celor care îi afectează imaginea.

„Colaborarea mea cu SNSPA a fost una legală, corectă și transparentă. Nu am predat niciodată la SNSPA, ci am fost expert în cadrul unui proiect cu finanțare europeană, colaborare pe care am încheiat-o în anul 2018, ca urmare a îndeplinirii obiectivelor. Avertizez SNSPA să nu se joace cu imaginea unui candidat la Președinția României, cu atât mai mult cu cât am avut doar calitatea de angajat, iar în măsura în care continuă să facă jocuri politice voi depune plângere penală pe numele tuturor celor care îmi afectează dreptul la imagine și cariera profesională”, se arată într-o postare de pe Facebook a lui Alexandru Cumpănașu.

”Fundația Colegiului Național de Apărare se delimitează de ultimele afirmații publice ale domnului Alexandru Cumpănașu, considerându-le nepotrivite și în neconcordanță cu valorile și principiile morale promovate de organizație. Afirmațiile domnului Alexandru Cumpănașu au fost făcute în nume personal, fără mandatul sau consultarea prealabilă a board-ului Fundației Colegiului Național de Apărare.
Până la lămurirea situației, Consiliul director al Fundației Colegiului Național de Apărare a decis suspendarea domnului Alexandru Cumpănașu din funcția de vicepreședinte.
Consiliul director al Fundației Colegiului Național de Apărare.”, se arată într-un comunicat de presă, remis RomaniaTV.net.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri