Caută
Close this search box.

Anchetă la spitalul Sf Spiridon din Iași. O asistenta medicală a murit, la scurt timp după ce a terminat programul

Ancheta la spitalul judetean Sf Spiridon din Iași. O asistenta medicala a murit, la scurt timp după ce a terminat programul de lucru și a ieșit pe poarta spitalului. Femeia lucrase in schimbul 3, iar în drum spre casa a făcut infarct. ITM cercetează cazul, iar daca se va dovedi că angajata spitalului și-a pierdut viața din cauza stresului și volumului exagerat de munca, atunci unitatea medicală ar putea fi amendată cu până la 10 mii de lei, relatează Realitatea TV.

Doliu în spitalul de urgente Sf Spiridon din Iași. O asistenta medicala, în vârstă de 45 de ani, a murit subit, după ce a ieșit din tura de noapte. Femeia nu figura în evidențele medicilor cu probleme medicale și nici nu acuza stări de rău, in noaptea fatidica.

După ce a ieșit pe poarta spitalului, asistenta a luat un autobuz, iar în drum spre casa a făcut infarct. Medicii de pe ambulanță nu au reușit să o readuca la viața, deși manevrele de reuscitare au durat aproape o oră.

Femeia lucra pe secția de ortopedie de 18 ani. O anchetă internă este în plină desfășurare in spitalul de urgente Sf Spiridon. De asemenea, și polițiștii au intrat pe fir și fac cercetări.

Și inspectorii de muncă s-au autosesizat, iar daca se va dovedi că decesul a fost cauzat de oboseala, efort și volum exagerat de munca, atunci spitalul ar putea fi amendat cu pina la 10 mii de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri