Caută
Close this search box.

ANPC, descoperiri uluitoare în centrul Braşovului: Mizerie, mâncarea strânsă de pe mese e refolosită, revândută

Până şi inspectorii ANPC au fost şocaţi de ce au descoperit. Cei care au făcut verificările s-au declarat de-a dreptul uluiţi de condițiile în care era păstrată mâncarea la un festival, desfăşurat chiar în centrul Braşovului.

Inspectorii Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului au mărturisit că rar le-a fost dat să vadă aşa ceva, după un control în Piața Sfatului, în bucătaria Festivalului Cultural Maghiar.

„Suntem șocați! Rar ne-a fost dat să găsim așa ceva la un agent economic. Resturile de mâncare strânse de pe mesele consumatorilor sunt refolosite, revândute. Vă dați seama ce înseamnă asta.

Poate un client a avut hepatită, a muşcat din produsul care este apoi revândut. Practic acest agent economic nu are nici o autorizație din partea ANSVSA.

FOTO: brasovstiri.ro

Neregulile continuă. Mi-e greu să și rostesc ceea ce am găsit aici, nu există o delimitare între zona destinată preparării produselor și cele de resturi menajere.

Recipientele pentru păstrarea ingredientelor sunt murdare, sparte, ciobite, astfel că există riscul ca aşchii din aceste recipiente să ajungă în mâncare, iar resturile alimentare sunt păstrate tot în zona de preparare a alimentelor. Este un haos total.

Cât despre buteliile care sunt folosite la gătit, lucru total interzis în acest loc, acestea sunt improvizate într-un mod cutremurător. Este o minune că nu a sărit totul în aer”, a declarat comisarul-șef Sorin Susanu, potrivit brasovstiri.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri