Caută
Close this search box.

ANT infirmă zvonurile: Alexandru Darie nu figura pe lista de transplant

Agenţia Naţională de Transplant (ANT) a precizat joi că regizorul Alexandru Darie nu se afla înscris în Registrul Naţional de Transplant în vederea efectuării unui transplant hepatic şi nu a fost înscris nici pe lista de aşteptare pentru transplant pulmonar.

„În urma informaţiilor primite de la cele trei centre de transplant hepatic acreditate (Institutul Clinic Fundeni, Spitalul Clinic Sf. Maria Bucureşti şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Sf. Spiridon Iaşi) vă comunicăm că domnul Alexandru Darie nu se afla înscris în Registrul Naţional de Transplant în vederea efectuării unui transplant hepatic”, afirmă ANT într-un comunicat de presă.

Alexandru Darie nu a fost înscris nici în Registrul Naţional de Transplant pe lista de aşteptare pentru transplant pulmonar.

„De asemenea, conform datelor furnizate de Spitalul Clinic „Sfânta Maria” din Bucureşti, precizăm că domnul Alexandru Darie nu a fost înscris în Registrul Naţional de Transplant pe lista de aşteptare pentru transplant pulmonar”, mai arată aceeaşi sursă.

Conform unor informații apărute în spațiul public, Ducu Darie aștepta un transplant de ficat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri