Caută
Close this search box.

Bianca Andreescu a dezvăluit ce i-a spus Serena Williams, în vestiar, la US Open

Bianca Andreescu a dezvăluit ce s-a întâmplat în vestiar după finala de la US Open. Sportiva din Canada a anunțat gestul făcut de marea campioană din Statele Unite, după o înfrângere dureroasă.

„A fost un moment foarte plăcut în vestiar. Serena a venit și mi-a făcut foarte multe complimente, spunându-mi că devin o sportivă foarte bună și foarte puternică.

Mi-a mai spus câteva lucruri frumoase, dar nu aș vrea să le fac publice. Este o persoană foarte bună și sper să o mai întâlnesc în viitor”, a spus Andreescu, într-o conferință de presă.

Gestul este cu atât mai important, dacă ținem cont că pentru Williams a fost a patra înfrângere consecutivă în finale de Grand Slam (Wimbledon 2018 și 2019 și US Open 2018 și 2019).

Bianca Andreescu i-a cerut scuze Serenei Williams, după finala de la US Open

Bianca Andreescu a câștigat primul său Grand Slam, la US Open, în fața Serenei Williams. Jucătoarea canadiană de origine română a explicat gestul de a-i cere scuze americancei după victoria de la turneul newyorkez. Bianca este prima jucătoare din Canada care câștigă un turneu de Grand Slam la simplu.

Bianca Andreescu a dezvăluit la emisiunea The View de la postul tv ABC motivul care a determinat-o să-i ceară scuze Serenei Williams. „Acest lucru este specific canadian, pe care noi îl respectăm. Abia mă auzeam acolo. Mulțimea era nebună. Asta face ca turneul de la New Yiork să fie atât de special. Sunt fani, este atmosferă. Mă bucur că am reușit să nu las asta să mă distragă”, a mărturisit sportiva canadiano-română.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri