Caută
Close this search box.

București: Acuzații de agresiune sexuală făcute de o tânără polițistă, la adresa șefului ei

Acuzații scandaloase la adresa conducerii secției de Poliție din Centrul Vechi al Capitalei. O tânără polițistă, absolventă a Școlii de Poliție din Câmpina, acuză că a fost agresată sexual luni de zile de comisarul-șef. Femeia susține că a fost amenințată că nu va mai primi atribuțiile de serviciu dacă nu-i va accepta avansurile. 

E vorba de comisarul-șef Gheorghe Ionașcu, care ocupă funcția de șef al Biroului de Ordine Publică în cadrul sediului din Centrul Vechi.

Bărbatul s-a ales cu o plângere penală pe numele său după ce o proaspătă absolventă a lucrat o perioadă la sediul din Centrul Vechi, iar în această vară a fost agresată și s-au făcut presiuni mari asupra ei.

Fetei i s-ar fi luat anumite drepturi de care beneficia, a fost amenințată că nu mai primește zile libere. Tânăra nu i-a cedat șefului și a decis să ceară ajutor.

„În data de 19 septembrie a.c., un agent de poliție (femeie) a prezentat un raport, în care sesiza că un ofițer șef de birou ar fi avut  față de ea un comportament și un limbaj indecent. În aceeași zi, conducerea Poliției Capitalei a dispus verificări prin structura centrală de control intern.

Au fost audiate mai multe persoane, urmând ca această procedură sa se indeplinească și cu polițistul reclamat, care în această perioadă nu s-a aflat în țară.

La finalizarea audierilor și verificărilor urmează a se propune măsuri legale.

Reiterăm că Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București nu tolerează nicio abatere de la codul deontologic și de la legile în vigoare”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri