Caută
Close this search box.

Bunicul Luizei a fost externat duminică, la cererea sa, în baza unei semnături, motivând că vrea să fie alături de fiica sa

Bunicul Luizei a fost externat duminică, la cererea sa, în baza unei semnături, motivând că vrea să fie alături de fiica sa. Acesta a anunțat că o va însoți pe mama Luizei la București pentru a i se preleva probele biologice.

„Pe semnătură am ieșit. Vreau să fiu alături de fiica mea, să aflăm adevărul. Acele fete (Alexandra și Luiza, n.r.) au fost clar traficate. Vrem să nu mai fim mințiți, înșelați, să nu mai fim induși în eroare. Să vedem cum se comportă cu noi mâine (luni – n.r.)”, a spus bunicul fetei răpite, după externare.

Bărbatul a spus că este mai liniștit acum pentru că se află alături de fiica sa, Monica Melencu, în momentele dificile.

„Vom merge împreună (la București pentru prelevarea probelor biologice, n.r.) indiferent ce s-ar întâmpla. Vrem să aflăm adevarul, să nu mai fim mințiți. Acum ma simt bine alaturi de ea (de Monca Melencu,n.r.), pentru ca impreuna suntem o forta si o putere”, a mai spus acesta.

„Pacientul a solicitat externarea azi la.ora 11.47. A părăsit clinica de cardiologie pe semnătură. Avea tensiunea 16 la externare. A plecat cu tratament medicamentos fiind un pacient hipertensiv cronic. Valorile tensiunii arteriale pot creste având un în vedere factorii de stres la care este supus”, a declarat presei Cristina Geormaneanu, purtătorul de cuvânt al SJU Craiova.

Mama Luizei Melencu a acceptat, sâmbătă, să i se recolteze noile probe ADN, iar luni este așteptată la București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri