Caută
Close this search box.

Ce spune europarlamentarul USR Cristian Ghinea despre Alexandru Cumpănaşu. „Genul de lichea, produs al prostiei şi imposturii”

cristian Ghinea

Cristian Ghinea, fost ministru al Fondurilor Europene in Cabinetul Ciolos, relateaza cum l-a cunoscut pe Alexandru Cumpanasu in vremea in care lucra pentru societatea civila si apoi cand a devenit membru al guvernului.

Ghinea afirma ca Alexandru Cumpanasu a fost inventat de „baietii din sistem”, alaturi de un alt mare „reprezentant al societatii civile”, Victor Alistar. „Ne hlizeam intre noi cum Cumpanasu obtinea pe sub masa fonduri europene anticoruptie de genul cateva milioane de lei ca sa faca o brosura prin care ii invata pe politisti sa nu mai ia spaga.

Ma intelegeti, problema Romaniei era ca politistii incercau din toate puterile sa nu ia spaga, dar nu stiau cum sa faca asa ceva”, relateaza Ghinea pe Facebook.

Ajuns in Guvern, Ghinea s-a lovit din nou de Cumpanasu: „In 2016, cand eram inca la Cancelaria guvernului, mi s-au plans cativa ministri ca e unu Cumpanasu care ii bombardeaza cu mesaje si amenintari ca sa se vada cu el, ca exista cumva un obicei al locului ca el sa fie primit cu alai si PR la ministere, cu poza traditionala: Cumpanasi cu ministrul X rezolvand problemele tarii. Numit ministru la Fonduri Europene, i-am ignorat mesajele”.

„Cumpanasu este genul de lichea produs al prostiei, al fricii si al imposturii celor care ne conduc. Din pozele alea isi trage puterea”, este concluzia lui Ghinea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri