Mircea Diaconu, candidatul independent la alegerile prezidențiale, dar care este susținut de ALDE și Pro România, și-a depus sâmbătă candidatura la Biroul Electoral Central. El a avut parte de o primire nu foarte plăcută, fiind huiduit de către protetatarul Marian Ceaușescu, cel care i-a reproșat fostului actor că s-a alăturat unor foști membri ai Partidului Comunist.

În timp ce Mircea Diaconu dădea declarații presei, Marian Ceaușescu striga către el: „Mă doare când văd că Mircea Diaconu stă alături de foști comuniști! Domnule Diaconu, nu mai stați lângă comuniști! Doamna Norica Nicolai este o fostă comunistă cu funcții în conducere”, a strigat Marian Ceaușescu.

În schimb, Norica Nicolai și Mircea Diaconu l-au ignorat pe protestatarul din #Rezist. Candidatul independent, dar susținut de ALDE și Pro România, a avut să spună că: „Apelul meu este să încercăm pe cât posibil să refacem speranţa, încrederea în noi şi viitorul nostru, cei care mai cred în românism, oriunde s-ar afla. Din fericire, avem o şansă, ultima, depinde câţi vom fi”, a afirmat Diaconu la sediul BEC. El a explicat că este susţinut de ALDE şi Pro România prin alianţa electorală ”Un om”, ai cărei copreşedinţi sunt Norica Nicolai şi Sorin Cîmpeanu.

73 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 6 =