Șeful Poliției Române a declarat pentru Știrile Pro TV că cetățeanul olandez care a fost pus sub acuzare pentru uciderea Mihaelei, fetița de 11 ani din comuna Gura Șuții, s-a sinucis.

Potrivit primelor date, se pare că bărbatul de 46 de ani s-ar fi aruncat în fața unui autobuz.

Informația vine la scurt timp după ce procurorii din România i-au făcut cetățeanului olandez dosar penal pentru lipsire de libertate, agresiune sexuală și omor.

Măsura a fost luată după ce autoritățile române au analizat imaginile surprinse de aproape 40 de camere de supraveghere din localitatea de de unde a răpit-o pe fata de 11 ani.

De altfel, individul care ar fi ucis-o pe Mihaela Adriana Fieraru era cunoscut autorităților din țara sa ca pedofil, iar mașina cu care s-a plimbat prin Gura Șuții a fost filmată de camerele de supraveghere instalate în localitate.

În câteva capturi video, pe bancheta din dreapta se zărește o haina roz, iar fetița purta îmbrăcăminte cu această culoare. Din păcate, bărbatul, acuzat acum de lipsire de libertate și omor, a părăsit țara sâmbătă după-amiază, când trupul fetiței, dată atunci dispărută, nu fusese încă descoperit.

63 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 6 =