Caută
Close this search box.

CFR Cluj, victorie mare cu Lazio în grupele Europa League

cfr cluj

CFR Cluj a reuşit o victorie splendidă la debutul în Grupa E a Europa League la fotbal, 2-1 (1-1) cu Lazio Roma, joi seara, pe Stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca.

Campioana României a câştigat după o repriză secundă excelentă, golurile sale fiind marcate de Ciprian Deac (41 – penalty) şi Billel Omrani (75), după ce Bastos (25) deschisese scorul.

Lazio a condus ostilităţile în prima repriză, cu o posesie prelungită şi un plus de viteză. Prima ocazie a partidei a venit în min. 11, când Jony a centrat foarte bine, Milinkovic-Savic a reluat cu capul, iar Arlauskis a respins salvator. Lituanianul a fost la post şi la şutul lui Correa (14).

Prima oportunitate a clujenilor s-a ivit în min. 23, după o fază fixă, dar Burcă nu a reuşit să controleze mingea la 6 metri.

Lazio a deschis scorul în urma unui corner, angolezul Bastos reluând în plasă mingea centrată de Jony. Echipa antrenată de Simone Inzaghi îşi putea dubla avantajul (31), însă Lazzari, scăpat singur, a şutat peste poartă.

O nouă fază fixă a adus ardelenilor egalarea, Djokovic fiind faultat de Lucas Leiva în careu, iar Deac a transformat penalty-ul.

CFR a arătat mult mai decisă după pauză, dar Bordeianu (50) a fost blocat de Acerbi. Omrani, intrat în locul Traore, a fost un plus în jocul echipei antrenate de Dan Petrescu, francezul ratând singur cu portarul în min. 52. Omrani a mai avut o şansă bună, în min. 57, cu un şut peste poartă de la 25 metri.

Lazio şi-a creat o oportunitate bună, prin Jony (64), cu un şut bombă de la 25 de metri, respins cu greu de Arlauskis, potrivit Agerpres.

Omrani a luftat în careu (71), dar tot el a marcat golul victoriei, în min. 75, cu capul, după ce tot el trimisese în transversală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri