Caută
Close this search box.

Cine este bărbatul ucis de Mario Iorgulescu. Un soț model, un tată extraordinar și un copil perfect. Așa l-au descris apropiații

Familia tânărului ucis în accidentul provocat de Mario Iorgulescu a vorbit despre drama prin care trece de când Dany Vicol nu mai e.

„Absolut nimeni nu a luat legătura cu noi. Nici Poliția, nici familia Iorgulescu, absolut nimeni, de când a murit băiatul meu. Nu am fost audiați, nu ne-a întrebat nimeni nimic. Niște prieteni ai băiatului meu au fost cu el și în urma lui veneau și băieții cu alte mașini. Veneau de la o înmormântare. Prietenii lui erau în spate, cu două mașini. Băiatul meu a plecat primul. În timpul acesta, el venind spre casă, la semafor la Chitila, Mario a venit cu viteză și a intrat direct în el. Pe loc l-a omorât. Niște vecini de-ai noștri veneau din oraș și i-au recunoscut mașina și au sunat-o pe sora mea. Le-a fost frică să mă sune pe mine”, a spus mama lui Dany Vicol.

Cu ochii în lacrimi și o durere pe care prea greu a reușit să o ascundă, tatăl victimei a spus că băiatul lui era foarte cuminte. „Tot timpul mă asculta, niciodată nu spunea „nu, tată”.

Mama tânărului de 24 de ani a spus că a avut un copil perfect, care avea mulți prieteni și o familie foarte frumoasă.

O rudă a lui Dany Vicol a dezvăluit că acesta nici nu a vrut să plece atunci de acasă.

“Băiatul se întorcea de la o înmormântare. De obicei nu îi plăceau astfel de evenimente, i-a spus soției că nu voia să meargă. L-au însoțit mai multe rude din partea soției, care aveau legătură și cu decedatul.

Ea trebuie să meargă de fapt, dar nu a putut, deoarece a rămas acasă să aibă grijă de băiețelul de patru luni. Nu a stat foarte mult acolo și a plecat, iar la câteva minute au plecat și rudele care îl însoțiseră la priveghi, cu mai multe mașini în spatele lui. Își iubea mult copiii și soția. Era un model pentru noi toți”, a spus o persoană apropiată acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri