Caută
Close this search box.

Clica lui Dragnea a cerut americanilor cel puţin 200 de milioane de dolari la un contract

liviu dragnea

Decizia Departamentului de Stat de a interzice întregii familii Dragnea de a pătrunde pe teritoriul SUA vine în urma unor informații și dovezi de o gravitate fără precedent. Și ele vizează modul cum acest individ a înțeles să folosească aparatul de stat al României pentru a obține pentru sine și grupul corupt din preajmă sume uriașe de bani rezultate din contractele de gaze și armament.

Americanii suspectează că inclusiv Ordonanța 114 a fost gândită și promulgată în aceste scopuri. Deocamdată, împotriva Vioricăi Dăncilă, premierul care a asumat acest act normativ gândit de Vâlcov, nu s-au luat măsuri, însă încercările misiților ei de a obține o vizită cu caracter oficial în SUA au fost refuzate cu răceală.

Să revenim la Dragnea. De pildă, pentru gazele din Marea Neagră, spun sursele, locatarul de la Rahova ar fi fixat un „comision” de cel puțin 200 de milioane de dolari! Dragnea: Mesajul meu e clar și ferm, la gaze nu discutăm sub două sute de milioane!

Când mesagerii săi le-au spus sumele americanilor, aceștia au avut un șoc: Nici în Africa nu se mai întâmplă așa ceva! Este de-a dreptul jignitor! Cine este acest personaj?

Mai mult, reacția lor imediată, la cald, a fost să anunțe renunțarea la investițiile din România și să plece rapid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri