Caută
Close this search box.

„Comisar de frecat menta” – aşa l-a făcut Sorin Ioniţă pe Ioan Mircea Paşcu. Acum, acesta îi intentează proces

ioan mircea paşcu

Ioan Mircea Pascu, propus de premierul Dancila pentru a fi comisar european interimar pentru numai doua luni, anunta ca il da in judecata pe Sorin Ionita, presedinte al Expert Forum.

Pascu s-a enervat ca Ionita a dezvaluit faptul ca ar urma sa incaseze o pensie de aproximativ un milion de euro pentru cele doua luni in care va sta in Comisia Europeana.

„Domnule Ionita, tocmai ti-ai facut rost de un proces, intrucat eu am comunicarea oficiala primita din partea Comisiei, in care sunt prezentate cifrele reale. Acestea sunt o fractiune infima din ceea ce prezinti dta public ca ar urma sa primesc eu la sfarsit de mandat, afectandu-mi astfel imaginea publica! Uneori rautatea te orbeste si te pierde …”, a scris Pascu pe Facebook.

Iata ce calcule a prezentat Sorin Ionita.

„Omul IM Pascu se da de ceasul mortii ca e fake news, dar comisia Buget stie ce zice: pentru 2 luni (Sep+Oct) drept comisar de frecat menta, omul ar lua 40.000 euro + beneficii (deconturi, diurne, asigurari) si drept de pensie de 930.000 euro esalonata pe restul vietii lui.

Ca de aia facea gura anti-PSD in primavara, cand l-a scos Dragnea de pe lista PE, dar apoi a amutit brusc cand a aparut nominalizarea asta. Vorba aia, PSD promoveaza competenta si echitatea sociala”, a scris Ionita pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri