Caută
Close this search box.

Cornel Dinu, critici dure la adresa lui Iorgulescu! „Unui fiu cu probleme nu-i cumperi o mașină de 300.000 de euro”

ornel Dinu nu a ezitat și l-a criticat în termeni duri pe Gino Iorgulescu după accidentul pe care l-a făcut fiul șefului LPF și în urmă căruia a murit un tânăr de 24 de ani. Analistul sportiv spune că este la curent cu problemele pe care Mario i le-a făcut de-a lungul timpului tatălui său şi tocmai de aceea nu înţelege cum de a primit o maşină de 300.000 de euro. Mai mult de atât au apărut deja informații că acum trei ani, tânărul a mai făcut praf o maşină de lux în Elveţia.

„Gino Iorgulescu traversează un moment înfiorător, copilul ăsta i-a creat foarte multe probleme în timp. Acest băiat este o victimă a timpurilor, după părerea mea. La acest băiat cu probleme, din prea multă dragoste se petrec niște lucruri inadmisibile. În primul rând, unui băiat cu asemenea probleme nu poți să-i cumperi o mașină de 300.000 de euro.

Să meargă cu metroul, să meargă pe jos! E vorba de mentalitate și de educație. La noi, dacă avem niște copii, trebuie să le dăm totul, să le facem toate poftele. Și, din păcate, devin niște victime ale neatenției noastre. Știu că acest copil l-a încercat pe Gino Iorgulescu de multe ori în ultimii ani’, a spus Cornel Dinu la emisiunea Realitatea Sportivă de la Realitatea TV.

Mario Iorgulescu, al doilea accident grav

Vă readucem aminte că Mario Iorgulescu a provocat un accident dramatic în care un tânăr de aceeaşi vârstă cu el şi-a pierdut viaţa. Fiul celui care conduce Liga Profesionistă de Fotbal se afla la volanul unui Aston Martin DBS, un bolid de lux şi catalogat drept puternic, maşină pe care nu a mai putut să o controleze. Acesta a intrat pe contrasens, pe Șoseaua Chitilei, în București şi s-a izbit de un autoturism care circula regulamentar.

Daniel Vicol, tânărul care se afla în cealaltă mașină, a murit pe loc, în timp ce Mario Iorgulescu se află internat la spitalul Elias. Starea lui este una în continuare foarte gravă. Între timp, presa a descoperit că în urmă cu trei ani, pe vremea când se afla la studii în Elveția, Mario ar fi avariat serios o mașină de 120.000 de euro, un Nissan GT-R.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri