În urmă cu câteva luni, înaintea alegerilor europarlamentare, Liviu Dragnea declara despre Rovana Plumb că „are o calitate rară” pentru că „a condus mai multe ministere”.

Revoltă a românilor pe pagina de Facebook a Comisiei Europene. „Rovana Plumb is a corrupt disgrace”

„Sunt educată pentru a construi și nu a dărâma. Sunt un om al acestor meleaguri, sunt o româncă de aici din Dâmbovița.”, se descria Rovana Plumb în fața colegilor din organizația Dâmbovița.

Rovana Plumb, propunerea României pentru funcția de comisar european, a fost nominalizată marți de președintele Comisiei Europene pentru portofoliul Transporturilor. Să ne amintim ce spunea Plumb despre Uniunea Europeană, mai ales în timpul campaniei electorale pentru europarlamentarele din mai.

Rovana Plumb a donat PSD de şase ori mai mulţi bani decât câştigă anual

Discursurile au fost în ton cu linia impusă de Liviu Dragnea, prin care acuza Uniunea Europeană că „otrăvește” românii.

„Românii merită mai mult respect. România merită mai mult în Uniunea Europeană. Spunem stop dublului standard. Gata cu dublul standard, România merită mai mult respect în Uniunea Europeană.

România trebuie să stea la masa deciziilor europene alături de celelalte state nu în anticameră.”, spunea Rovana Plumb într-un discurs la celebrul miting de la Târgoviște, unde accesul în oraș s-a făcut pe bază de parolă.

Preşedintele PSD Dâmboviţa a demisionat după ce i-a fost pus în coastă băiatul Rovanei Plumb

„Europarlamentarii PSD se vor lupta pentru eliminarea dublului standard, plecând de la nivelul subvenției în agricultură și până la calitatea produselor de pe masa fiecărui român pentru că românii merită și copiii noștri merită să aibă pe masă alimente sănătoase. România e demnă și merită mai mult respect în Uniunea Europeană.”, este o altă declarație a Rovanei Plumb din perioada campaniei electorale, potrivit Digi24.

 

Pe vreme când era ministru al Mediului, Rovana Plumb a fost vizată de o anchetă jurnalistică în care era acuzată că și-a înmnatriculat o mașină în Bulgaria, pentru a scăpa de taxa de mediu.

România Liberă a scris că, pentru a evita să achite timbrul de mediu, Rovana Plumb și-a înmatriculat mașina Audi Q7 în Bulgaria. Reporterii publicaţiei au fotografiat autoturismul chiar în curtea casei Rovanei Plumb, care a negat totul.

Rovana Plumb a fost în mijlocul unui scandal în 2019 care a pornit de la impunerea fiului său, Andrei Plumb în fruntea organizației PSD Dâmbovița. Mai mulți lideri l-au acuzat pe acesta că acționează ca un vătaf.

90 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 4 =