Caută
Close this search box.

Cumpănaşu organizează „protest contra clanurilor” la Piaţa Victoriei

alexandru cumpănaşu

Alexandru Cumpănaşu a anuntat, joi, la Romania TV ca in Piata Victoriei va avea loc, sambata, de la ora 16.00, un protest „impotriva clanurilor”. Piata Victoriei este locul in care de peste doi ani se strang, seara de seara, protestatari indignati de actiunile si deciziile Regimului PSD.

Cumpănaşu a sustinut ca oamenii s-au organizat pe pagina sa de Facebook si ca el a incercat sa ii opreasca.

„Cred ca astazi populatia s-a trezit. Eu ma chinui cu disperare sa opresc un protest sambata, in Piata Victoriei. Pentru ca oamenii vor spune ca punem presiune pe ancheta si eu vreau sa fiu corect. Hai sa aflam adevarul. Dar eu garantez ca se va face acel protest. Da, asa am inteles pe Facebook si eu. Va fi un protest impotriva clanurilor si a autoritatilor care nu-si fac treaba.

Va repet, mesajele mele nu au fost de incurajare. Mesajele mele au fost de ‘hai sa vedem, hai sa asteptam’. Eu cred ca, in ciuda avertismentelor, sambata la 4 vor fi in Piata Victoriei. Sunt parinti, sunt mame carora efectiv nu am avut cum sa le spun ‘hai sa nu’. Adica am spus, dar mi-au spus ca e incalificabil ceea ce s-a intamplat cu mama Alexandrei sa fie amenintata cu duba. Oamenii sunt atat de revoltati incat acesti procurori nu vor mai fi dumnezei dupa acest caz”, a declarat Alexandru Cumpănaşu la Romania TV.

Alexandru Cumpănaşu este prezent in fiecare seara in emisiunea lui Victor Ciutacu de la Romania TV. Postul Romania TV este celebru pentru manipularile si intoxicarile realizate in favoarea PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri