Caută
Close this search box.

Cumpănaşu, scandal la Realitatea TV, master fără facultate: Nu e o diplomă de licență pe care o fac toți proștii din România

cumpănaşu

Scandal în platoul emisiunii de seară, realizată de Marinela Mititelu la Realitatea TV, al cărei protagonist a fost Alexandru Cumpănașu.

Cel care spune că este unchiul Alexandrei Măceşanu şi care vrea să devină preşedintele României nu are o facultate, o diplomă de licenţă, dar a ascuns asta ani de zile, lucrând inclusiv în MAI şi absolvind şi Colegiul Naţional de Apărare.

Adevărul a ieşit la iveală acum, după mulţi ani în care Robert Turcescu deţinea această informaţie şi îi cerea insistent să-şi publice un CV.

Marinela Mititelu: Aveți studii superioare?

Alexandru Cumpănașu: Dacă punem problema așa, o să public pe Facebook și luați de acolo răspunsul, inclusiv adeverința de la această Academie Regală din Elveția, acolo unde termin Executiv Master, unde nu este nevoie de o diplomă de licență într-o țară sau alta.(…)

Cred că nu pricepeți limba română. Tocmai v-am spus că o să luați de pe Facebook-ul meu adeverința de la Academia din Elveția, unde va apărea negru pe alb cu semnătură…

M. Mititelu: Domnul Cumpănașu, mă luați de proastă! Ce facultate ați absolvit? Aveți diplomă de licență în ce?

A. Cumpănașu: Tocmai v-am spus. Este vorba de leadership în managementul afacerilor, pe care o finalizez la ABMS pe Executive master.

A. Cumpănașu: Nu este o diplomă de licență oarecare pe care o fac toți proștii din România sau toate universitățile de doi lei. Nu vă supărați, cred că valorează ceva mai mult.

M. Mititelu: Adică alegătorii dvs. cu diplomă de licență sunt niște proști, nu-i așa?

A. Cumpănașu: Da! Foarte mulți dintre cei care au terminat Spiru Haret în România sunt niște proști cu diplomă! Avem atâția proști cu diplomă în România în administrația publică și în România.

Eu cred că cine termină un executive master are o pregătire mai bună în țară decât unul care umblă cu săru’mâna pe la decani, bagă șpagă la profesori și termină facultățile pe bandă rulantă în România.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri