Caută
Close this search box.

Cutremur în poliție. Noi date în cazul tinerei agresate în Centrul Vechi

Apar date noi în cazul tinerei agresate de un agent de la siguranță publică. Potrivit unor surse apropiate anchetei, victima este practicantă la Școala de Poliție din Câmpina, iar agresiunea a avut loc în mașina de serviciu, în Centrul Vechi al Capitalei.

Potriviti surselor citate, agresiunea a avut loc în mașina de poliție în care se afla polițistul de la siguranță publică și practicantă, în Centrul Vechi din Capitală. Tânăra agresată este practicantă la Școala de Poliție din Câmpina.

Fata s-a temut câteva zile să depună plângere, dar până la urmă a mers să anunțe agresiunea. Un alt coleg al polițistului ar fi încercat să îl acopere, fiind pus sub acuzare pentru mărturie mincinoasă.

Surse din cadrul anchetatorilor au mai declarat pentru MEDIAFAX că în acest dosar a fost emis și un mandat de interceptare telefonică.

Polițistul, agent de siguranță publică, de 28 de ani, din București, a fost reținut vineri pentru că a agresat-o sexual pe tânără, la începutul lunii septembrie, a informat Poliția Capitalei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri