Caută
Close this search box.

Dan Alexa despre ultraşii lui Dinamo: “Sunt nişte pisoi, poate ne întâlnim pe stradă”. S-a luat şi de Negoiţă: “E slab”

Astra a învins pe Dinamo în cadrul rundei a 10-a din Casa Pariurilor Liga 1, scor 3-2, într-un meci extrem de spectaculos, dar care s-a încheiat cu un dialog de la distanță între antrenorul gazdelor, Dan Alexa, și suporterii lui Dinamo.

Dan Alexa a fost fericit după victoria cu Dinamo, dar extrem de supărat pe fanii ”câinilor”, cărora le-a aruncat cuvinte grele la finalul meciului. Antrenorul Astrei a fost supărat, după ce a fost jignit în timpul duelului de sâmbătă.

”Aș dori să transmit un mesaj PCH: din punctul meu de vedere sunt niște pisoi. Îi văd cu glugi în cap. Li s-a permis foarte mult. Din punctul meu de vedere, Negoiță e slab, e foarte slab. Am fost înjurat de familie și copii. Sunt convins că atunci când îi vad pe strada își fac poza cu mine. PCH, Sud, toți, sunt niște pisoi.

În țarc sunt niște duri, dar afară niște pisoi. Le demonstrez că nu au ce să-i facă lui Dan Alexa. Negoiță e de vină. E slab. Au cea mai frumoasă galerie, dar sunt niște pisoi. Am fost înjurat, dar pentru mine galeria lui Dinamo nu există.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri