Caută
Close this search box.

Dan Barna continuă să-l atace pe Tăriceanu: A împănat administrația publică cu funcționari

călin popescu tăriceanu

Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă la Târgovişte, că liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, în guvernarea 2006-2007, când era creştere economică, a „împănat administraţia publică cu funcţionari”, iar acum este nevoie de o reformă administrativă, transmite Agerpres.

„Am spus şi la priorităţile noastre: necesitatea reformei administrative. Pentru asta putem să îi mulţumim foarte mult eternului politician, sper eu, acum, pe final de carieră, domnul Tăriceanu, care pe creşterea economică din 2006-2007, când România avea undeva la 450.000 de funcţionari publici, a considerat că toată acea performanţă a noastră trebuie folosită, între ghilimele, pentru a împăna administraţia publică cu funcţionari. Şi a crescut atunci, între timp s-a ajuns şi la 1,8 milioane de funcţionari, deci, practic, aproape de patru ori s-a dublat, fără ca serviciile sau calitatea lor să crească în vreun fel. Acum plătim iresponsabilitatea acelei perioade şi acelei guvernări”, a afirmat Barna.

Acesta a adăugat că soluţia ar fi reforma în instituţiile administrative. „Funcţionarii competenţi şi responsabili nu au nicio problemă, restul, cei angajaţi pe criterii de amante, cumnaţi, veri, nepoţi – vor fi concursuri pe bune”, a spus liderul USR.

Citește și: Femeie rănită, după o explozie produsă în Pitești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri