„Dati-mi macar noua luni, sunt femeie”, a relatat Viorica Dăncilă, la Constanta, despre modul in care a reactionat cand a fost numita premier.

„La inceput multi imi spuneau ‘dupa 6 luni vei pleca acasa’. Eu le spuneam ‘dati-mi macar noua luni, sunt femeie’. A trecut un an si sapte luni si indiferent de furtunile pe care au vrut sa le creeze, de minciunile pe care le-au spus, de amenintari, nu am sa ma clintesc nici de acum incolo pentru ca stiu ca de partea mea sunt oamenii, pentru ca in acest moment nu avem o alternativa care sa ajute Romania”, a sustinut Dăncilă in fata pensionarilor PSD.

Ea s-a laudat din nou ca este mai puternica decat toti ceilalti contracandidati ai ei.

„Sunt mai puternica decat ei. Nu voi face niciun pas in spate, pentru ca stiu ca atunci vor face un pas inainte. Nu ma voi bate cu contracandidatii mei, ma voi bate pentru proiectele, pentru ideile mele, pentru programul meu. Nu am sa-i jignesc, nu am sa raspund jignirilor, nu am sa denigrez pe niciunul dintre ei”, a mai spus sefa PSD.

Dăncilă a mai spus ca nu va ataca familia nimanui in campanie: „Familia mea nu face politica. Nu este normal sa ne implicam familiile in certuri. Daca au curaj, sa se bata cu mine”.

132 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 7 =