Caută
Close this search box.

Dăncilă i-a propus lui Cozmin Gușă să se întoarcă în PSD. Gușă confirmă: Voi anunţa

cozmin guşă

Viorica Dăncilă i-a propus patronului de la Realitatea TV, Cozmin Gușă, să revină în PSD, partid în care a ocupat funcția de secretar general între 2001 și 2003 în timpul guvernării Năstase, au declarat pentru G4Media.ro surse din partid.

Potrivit acestora, intenția liderului PSD a stârnit nemulțumiri în partid, dată fiind poziția editorială a postului Realitatea TV. Contactat de G4Media.ro, Cozmin Gușă a confirmat că a primit mai multe oferte de la PSD, dar și de la Pro România și de la PNL.

”Da, confirm că am primit oferte. Am tot primit în ultimii doi ani. Cele mai multe începând cu primăvara asta, mi se pare și normal că e an electoral. Am primit și de la PSD, și de la Pro România, și de la PNL.

Într-adevăr, cele mai multe au fost de la PSD, e și partid mare, e și partidul unde am fost secretar general între 2001 și 2003.

Dar, rămâne așa cum am spus public: dacă și când o să mă decid, voi anunța atunci când va veni vremea. Deocamdată sunt implicat în proiecte editoriale, de management, de consultanță. Acesta este și motivul pentru care i-am refuzat pe cei care m-au ofertat. Și sigur că propunerile au fost de la cele mai înalte niveluri, de la lideri naționali până la lideri locali, primari și așa mai departe”, a spus Cozmin Guşă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri