Caută
Close this search box.

Dăncilă reușește distrugerea ALDE: Încă trei membri desemnați în noul cabinet

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, miercuri, că îi va trimite preşedintelui şase noi propuneri de miniştri, dintre care trei provin de la ALDE, transmite Mediafax.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, miercuri, că va propune membri ALDE pentru portofoliile de miniştri vacante, respectiv Graţiela Gavrilescu la ministerul Mediului, Ion Cupă la ministerul Energiei şi Ştefan Băişanu, ca ministru pentru Relaţia cu Parlamentul. Propunerile vor fi trimise miercuri.

„Am decis să nominalizez reprezentanţi ai ALDE pentru portofoliile rămase vacante în urma demisiilor din luna august. Am toată aprecierea pentru acei membri ai ALDE care au înţeles că România are nevoie de stabilitate şi că importante sunt România şi românii. Este important să continuăm guvernarea pentru a oferi stabilitate, să ne consolidăm imaginea României în plan extern”, a afirmat Viorica Dăncilă, într-o declaraţie de presă făcută miercuri la Palatul Victoria.

Premierul a mai spus că „pornind de la interesele României, am luat decizia de a desemna reprezentanţi ai ALDE. Voi trimite către preşedintele Iohannis următoarele propuneri: pentru Mediu şi vicepremier Graţiela Gavrilescu, pentru Energie, domnul Ion Cupă, pentru portofoliul Relaţia cu Parlamentul, domnul Ştefan Băişanu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri