Caută
Close this search box.

Dani Oțil, accident de mașină. În ce stare este acum cunoscutul prezentator

Redăm comunicatul oficial al competiției în care s-a înregistrat accidentul: „Primele probe ale celei de-a doua zile de la Total Transilvania Rally 2019 le-au pus reale probleme sportivilor. Mai multe ieşiri în decor s-au produs pe proba specială „Beliş 2” (13,35) şi pe proba regină a raliului „Dângău 1” (30,17 km), unele dintre ele fiind urmate de abandonuri. Echipajul cu numărul 500, Dani Oţil / Marc Banca, s-a oprit între copaci pe PS5, iar echipajele Bogdan Năstase / Delia Năstase, cu numărul 81 pe maşină, şi Norman Kreuter / Michaela Kreuter, numărul 52 (foto ataşat), au avut parte de accidente spectaculoase pe PS6.

Şi Bogdan Marişca a avut o ieşire în decor pe Dângău: „Am ieşit puţin în decor pe finalul probei, dar am reuşit să redresăm. Am pierdut totuşi aproximativ 14 secunde, dar e bine că putem continua”, a spus Bogdan Marişca imediat după ieşirea de pe PS6.

Dani Oțil a participat la Total Transilvania Rally sâmbătă dimineață. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a ieșit în decor și s-a oprit între copaci, iar mașina a fost avariată. Au fost mai multe ieșiri în decor, însă din fericire nu au existat persoane rănite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri