Caută
Close this search box.

De ce a îngenuncheat Belgia la picioarele lui Hagi

„Pasatorul a devenit marcator”, au scris cei de la walfoot.be, care sunt încântați că  Hagi reușește să înscrie și să dea pase decisive la Genk. Un fotbalist a fost deasupra tuturor. Ianis Hagi. Deseori lăsat pe banca de rezerve în debutul sezonului, tânărul star român a profitat de această șansă pentru a-și etala întreaga clasă”, au notat și cei de la RTBF.

Ianis Hagi a făcut un meci spectaculos în Belgia, chiar în derby-ul dintre Genk și St. Truiden. Presa din Belgia l-a lăudat pentru partida făcută și a apreciat execuțiile lui perfecte. Din păcate golurile și pasa de gol s-ar putea să nu mai conteze, pentru că meciul a fost întrerupt în minutul 88 de fanii oaspeților, care au creat mai multe probleme pe stadion.

Tot RTBF a amintit de faptul că de când este la Genk, Ianis Hagi încearcă să fie un fotbalist complet și să dea atât pase decisive cât și goluri: „Tânărul star român e perfect ambidextru”. Derby-ul cu St. Truiden a fost al doilea meci consecutiv, în care Ianis Hagi a fost titular. Golurile lui au fost speciale, pentru că a bătut penalty-urile cu ambele picioare. Primul gol l-a marcat cu piciorul drept, iar al doilea cu piciorul stâng!

Ce se poate întâmpla cu meciul întrerupt

Lawrence Visser, arbitrul partidei, a decis suspendarea definitivă a duelului în minutul 88. Fanii gazdelor au aruncat cu mai multe obiecte în portarul lui Genk, printre care: brichete, peturi pline cu apă și bețe de la steaguri. Un meci întrerupt din cauza ambelor tabere de suporteri trebuie rejucat cu porțile închise. Și ambele cluburi să fie penalizate cu câte două puncte. În acest caz, chiar dacă una dintre echipe ar câștiga, ar primi doar un punct”, a precizat Jarno Bertho, un jurnalist de la VTM Nieuws, pe Twitter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri