Caută
Close this search box.

“DIICOT va avea probleme dacă o declară pe Alexandra moartă“

Alexandra

Avem suficiente probe să demonstrăm că din familie sunt implicați în traficul de pers de mult timp. Vecinii nu știu nimic. nu au văzut nimic dubios. Erau vecini de o viață dar nu au văzut nimic. Au auzit dar nu pot să spună pentru că ar deven complici”, a declarat Alexandru Cumpănaşu în exclusivitate la România TV.

Alexandru Cumpănaşu spune că familia va face contraexpertiză ADN în străinătate, dar amenință și DIICOT-ul să nu o declare moartă pe Alexandru Cumpănașu.

“Am rămas la ideea de a face contraexpertiză în străînătate. Poate să fie făcută și la Iași dar cred că e mai sigură în străinătate. Nu doar că e o procedură. Există o procedură penală care se aplică și îți da dreptul să faci asta. Prin solicitarea familiei cei de la IML trebuie să ne dea rămășițele să facem contraexpertiză.

O să solicităm și altă expertiză. În străinătate există experți care pot să ne spună dacă e Alexandra sau nu în rămășițe. Dacă nici ei nu ne-au zis de structura corpului, cei de la DIICOT o să aibă probleme dacă o declara moartă”, a mai spus unchiul Alexandrei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri