Caută
Close this search box.

„Dincă a luat asupra lui crimele pentru că i s-au promis bani frumoși dacă acoperă adevărații făptași”

cazul caracal

Avocata Carmen Obârșanu susține că Gheorghe Dincă va avea soartă crudă în închisoare. Suspectul de cele două crime de la Caracal, de uciderea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu ar putea sta în pușcărie până la sfârșitul vieții, dacă se confirmă în urma probelor ADN că oasele găsite la marginea pădurii din localitatea olteană aparțin Luizei.

Gheorghe Dincă va avea o soartă dură în închisoare, susține un reputat avocat din România

Obârșanu mai spune că Dincă a luat asupra lui crimele de la Caracal pentru că i s-au promis bani frumoși dacă acoperă adevărații făptași. Aceasta a mai zis că fostul mecanic auto și taximetrist de ocazie nu se va putea bucura de bani, căci va fi executat în spatele gratiilor. Aceasta i-a transmis un mesaj la televizor, căci Dincă se uită toată ziua pe canalele de știri pentru a afla ce se mai spune despre el.

„Mă gândesc că acest domn Dincă nu este un om bolnav. Am vorbit cu oamenii din Caracal. Este un om rău care speră să câștige ceva. Vreau să îi atrag atenția dacă se uită la televizor. Este un prost dacă el crede că va beneficia de banii ce i s-au promis pentru a lua asupra lui fapta! Va fi omorât după ce se va da o hotărâre definitivă! Și el nu este conștient de asta!’, a declarat Carmen Obârșanu la România TV.

Mama Luizei și-a dat OK-ul pentru prelevarea de probe ADN

Între timp, Monica Melencu, mama Luizei, și-a dat acceptul pentru prelevarea de noi probe ADN care vor fi trimise spre analizare în Statele Unite ale Americii, după ce pe această filieră a intrat și FBI. Femeia refuzase inițial să ofere probele, iar jandarmii au ajuns la poarta casei sale cu mandat de aducere întrucât aceasta nu a respectat legea, sfătuită fiind să facă asta de avocatul Tonel Pop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri