Caută
Close this search box.

VIDEO Donald Trump etichetează scandalul declanșat de convorbirea sa cu liderul ucrainean: Cea mai mare înșelătorie din istorie

trump

Preşedintele Donald Trump a scris, sâmbătă, pe Twitter că scandalul declanșat de discuția sa telefonică cu omologul său ucrainean, subiectul unei anchete în Camera Reprezentanților, este ”cea mai mare înşelătorie din istorie”.

„Ceea ce se întâmplă acum este cea mai mare înşelătorie din istoria politicii americane”, a afirmat Trump într-un mesaj video postat pe Twitter. Liderul de la Casa Albă a acuzat partidul democrat că „vrea să confişte totul”, de la arme, servicii medicale, la voturi, judecători şi libertate.

Democraţii din Camera Reprezentanţilor au lansat marţi o anchetă ce urmăreşte declanşarea unei proceduri de destituire a preşedintelui american.

Congresmenii americani investighează presupusele încercări ale preşedintelui Donald Trump de a face presiuni asupra omologului său ucrainean Volodimir Zelenski în scopul obţinerii de beneficii politice în cursa electorală pentru un nou mandat de preşedinte la alegerile de anul viitor, scrie Hotnews.ro.

Liderul american i-ar fi cerut omologului său ucrainean, într-o convorbire telefonică, să ancheteze activitatea fiului rivalului său democrat Joe Biden, Hunter Biden, angajat în 2014 în consiliul de administraţie al companiei ucrainene Burisma, producătoare de gaze naturale. ​

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri