Caută
Close this search box.

Drama de la Caracal continuă: Mama si bunicul Luizei Melencu sunt la Spitalul Județean din Craiova

Mama şi bunicul Luizei Melencu au ajuns vineri la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) din Craiova, unde vor rămâne sub supraveghere medicală, medicii urmând să decidă dacă vor fi internaţi în funcţie de rezultatul analizelor.

Cei doi pacienţi s-au prezentat cu dureri în piept cu caracter anginos iar, în plus, bătrânul a inhalat vapori de benzină şi are şi o criză hipertensivă din cauza stresului. Le-au fost recoltate probe de sânge pentru analize şi după ce vom avea rezultatul analizelor, medicii vor decide dacă vor fi sau nu internaţi„, a declarat purtătorul de cuvânt al SCJU Craiova, Cristiana Geormăneanu, citată de Agerpres.

Bunicul Luizei a încercat, vineri, să-și dea foc.

Mama şi bunicul Luizei Melencu au fost transportaţi la SCJU Craiova cu o ambulanţă, aceştia acuzând stări de rău, după ce o echipă de poliţişti şi jandarmi a încercat vineri după-amiază să pună în executare mandatul de aducere a Monicăi Melencu la sediul DIICOT Craiova.

Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că, pe baza concluziilor medicale preliminare, mandatul de aducere pe numele Monicăi Melencu nu a putut fi pus în aplicare vineri.

Referitor la punerea în aplicare a mandatului de aducere pe numele doamnei Melencu vă comunicăm că, în urma concluziilor medicale preliminare, poliţiştii din cadrul IPJ Dolj au întocmit un proces-verbal în care s-a consemnat faptul că mandatul nu poate fi pus în executare conform art. 266 al 3 Codului de procedură penală„, a informat Poliţia Română.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri