Elena Udrea a declarat, înainte de a intra în Mănăstirea Caşin, unde şi-a botezat fetiţa, pe Eva Maria, că este cel mai important moment din viaţa ei după ce a născut.

„E cel mai important moment din viaţa mea după cel în care am născut-o fix acum un an, la ora 2 după-amiaza, ora României.

De asta am şi stat acasă, ca să aşteptăm momentul când se deschid cerurile pentru ea şi acum să sperăm că la slujbă totul va fi bine pentru ea, nu se va speria, pentru că e destul de mare”, a spus Elena Udrea.

Întrebată dacă a sperat la acest moment în timp ce era în închisoare în Costa Rica, Elena Udrea a afirmat că a sperat tot timpul.

„Am sperat tot timpul şi m-am rugat să se întâmple asta şi, când nu mai aveam nici o soluţie, s-a întâmplat şi am putut să vin.

Am tot aşteptat să o botezăm de atâta timp, dar dacă tot am stat nouă luni am zis să stăm 12 şi să o botezăm de ziua ei. Probabil că aşa a vrut Dumnezeu să o botezăm de ziua ei, astăzi îi rupem şi turta”, a mai spus Elena Udrea, potrivit Mediafax.

După slujba de creştinare a Evei a fost organizată o masă cu prietenii şi familia.

În privinţa naşilor, Elena Udrea a spus că nu sunt persoane cunoscute, ci prieteni vechi.

Întrebată dacă Traian Băsescu este invitat la petrecerea de după botez, Elena Udrea a răspuns afirmativ.

181 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 8 =