Caută
Close this search box.

Familia tânărului ucis de Mario Iorgulescu cere 3 milioane de euro daune

mario iorgulescu

Dany Vicol este tânărul mort în accidentul produs de Mario Iorgulescu în urmă cu mai bine de o săptămână. El a fost înmormântat pe 12 septembrie, iar fiul lui Gino Iorgulescu se zbate între viaţă şi moarte la spitalul Elias din Capitală. Dany Vicol nu a avut nicio şansă de supravieţuire. Maşina lui s-a făcut praf în momentul impactului cu bolidul de lux al lui Mario Iorgulescu.

Cine vrea să răzbune moartea lui Dany Vicol, tânărul ucis în accidentul produs de Mario Iorgulescu

În momentul accidentului, fiul şefului LPF era drogat şi băut. Rudele tânărului decedat îşi plâng acum durerea şi speră că se va face dreptate în cazul fiului lor.

Părinţii lui Dany Vicol dau vina pe Gino Iorgulescu, tatăl şoferului vinovat. Un membru al familiei lor ar fi mers la spitalul unde se află Mario Iorgulescu internat pentru a-i cere tatălui său 3 milioane de euro, daune morale. Câte 1 milion de euro pentru cei doi copii ai lui Dany şi 1 milion de euro pentru familia acestuia.

Mai mult de atât, potrivit Cancan.ro, tânărul mort are un văr care se află în închisoare pentru crimă şi a jurat că va răzbuna moartea lui Dany.

Dacă Mario scapă cu viaţă şi ajunge în închisoare, îl voi termina! Dinte pentru dinte!’le-ar fi spus acesta colegilor de celulă.

Gino Iorgulescu ar fi aflat de aceste ameninţări din spatele gratiilor şi a luat deja primele măsuri de precauţie. A angajat mai mulţi bodyguarzi.

‘Lui Gino îi este teamă de răzbunare, mai ales că s-a auzit de acea ameninţare… Aşa că în scurt timp el îşi va angaja câţiva bodyguarzi’, a dezvăluit un apropiat al preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri