Caută
Close this search box.

FLORIN TALPAN, reacție dur-ironică la bucuria jucătorilor de la FCSB după victoria de la Craiova: ”Știu că ne urmăresc mereu”

Juristul CSA Steaua, Florin Talpan, a avut o reacție ironică la felul cum s-au bucurat jucătorii de la FCSB după victoria din meciul cu Universitatea Craiova, din etapa a noua din Casa Pariurilor Liga 1. La finalul întâlnirii de pe stadionul Ion Oblemenco, jucătorii lui Bogdan Argeș Vintilă au dat startul petrecerii încă de la vestiare unde au scandat “Forza Steaua”.

Florin Talpan, reacție ironică la bucuria jucătorilor de la FCSB după victoria de la Craiova: ”Se interesează de fiecare meci de-al nostru”

”Am aflat și eu despre gestul celor de la Fotbal Club FCSB. Sunt sigur ca au strigat ‘Forza Steaua’ în vestiar pentru a ne încuraja pe noi și pentru a ne felicita pentru parcursul bun din campionat și din Cupa României. Știm că mulți dintre ei sunt steliști, că ne urmăresc și că se interesează de fiecare meci de-al nostru. Le mulțumim pe această cale”, a fost reacția ironică a lui Florin Talpan față de bucuria jucătorilor de la FCSB.

”Vreau de asemenea să le transmit și eu un mesaj. Vreau să le spun ‘capul sus’! Știu că nu trec printr-o perioadă prea bună în aceste momente și că nu mai au nicio șansă la campionat. Dar titlul nu e totul. Important este să se simtă ei bine”, a mai declarat juristul Clubului Sportiv al Armatei Steaua pentru Pro TV.

Și fanii FCSB au sărbătorit succesul de la Craiova

FCSB a învins Universitatea Craiova, scor 1-0, în derby-ul etapei a noua din Casa Pariurilor și a înregistrat a doua victorie consecutivă, o premieră în actualul sezon. Și fanii ”roș-albaștrilor” au sărbătorit cum se cuvine succesul din Bănie, iar unul dintre suporteri a dat publicității un filmuleț din timpul jocului în care a prezic că favoriții vor da gol în finalul întâlnirii.

Eroul întâlnirii de pe stadionul Ion Oblemenco a fost congolezul Juvhel Tsoumou, jucător adus de doar câteva zile la FCSB. Meciul de la Craiova a fost marcat și de incidentul dintre arbitrul Istvan Kovacs și atacantul Florinel Coman. Centralul i-a acordat cartonaș galben pentru simulare fotbalistului, dar i-a și vorbit urât.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri